Google prinsessan

Google är din vän

Försäljning-crop 100

Lämna en kommentar

Har märkt när jag beslöt mig för gå med crop 100 att jag numer tänker igenom varje köp, jag ställer mig frågan: Behöver verkligen jag detta? Och ibland blir faktiskt svaret nej (ok, rätt ofta). Stod igår vid en affär som sälde mobiltillbehör är på jakt efter ett nytt skal. De hade ett erbjudande köp ett tre för 149:-. Man kunde välja mellan skal, hörlurar, pekpenna. Vad smart tänkte jag, men ställde mig frågan:

Behöver jag nya hörlurar? Nej de jag har är rätt nya och funkar. Pekpenna? Som du vet kommer bli liggande och säkert försvinna då den inte gick att fästa någonstans. Nä. Behöver jag tre skal då? Nej. Så det blev ett billigare skal i en annan affär och jag sparade en liten slant dessutom.

Fick ihop lite mer saker idag. Är taggad,gjorde en rensning i garderoberna. Men tror faktiskt det kan bli lite mer kläder som kan rensas bort. Sen vet jag att bland vinterkläderna finns det saker som ska bort men de tar jag i höst. Kan nog bli lite svårt att bli av med dunjacka i slutet på Maj.

Detta gick idag: 2 par shorts, 1 par långbyxor, 3 koftor, 5 tshirts/toppar och 5 collegietröjor.

93-2-1-3-5-5=77

(om jag räknat rätt, rätta mig gärna). Så 77 saker kvar att sälja/skänka. Har ju ett år på mig så nog bör jag klara detta. Har ju inte ens rensat köket där vet jag några saker som kommer åka. Sen har jag lite böcker och ett par intressanta lådor som jag inte har riktigt koll på vad de innehåller.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s